Сама могла стати наступною? Дівчина знайшла розчленовану жінку в холодильнику хлопця на першому побаченні

У Південно-Африканській Республіці дівчина виявила в холодильнику хлопця, з яким пішла на перше побачення, труп людини. Про це пише місцеве видання IOL, передають Патріоти України.

Дівчина познайомилася з 26-річним хлопцем у соціальних мережах. Після першого побачення вона переночувала в нього вдома, в орендованому житлі в Соуето на південно-західній околиці Йоганнесбурга, а вранці вирішила щось приготувати на сніданок. Однак у морозильній камері холодильника на дівчину чекала жахлива знахідка - розчленовані частини тіла жінки.

Чоловікові пред'явили звинувачення у вбивстві, зараз він під вартою. Поліція провінції Гаутенг зв'язала знайдений труп з черепом, виявленим на Вестонарія-роуд. Вважається, що вони можуть належати 23-річній жительці міста Сошангуві.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно