«Сама в шоці!». Лілія Ребрик зворушила світлиною з маленькою "копією" себе

Телеведуча Лілія Ребрик зворушила Мережу фото з маленькою копією себе — шестирічною донькою Поліною. Ребрик у своєму Instagram опублікували фото з Поліною, де вона одягнена в речі мами, передають Патріоти України.

«Цей погляд, ця поза. Просто дивлюсь — і сама в шоці! Це — моя маленька Поля і така вже доросла. Така цікава. Така ні на кого не схожа. Хоча може ми все ж таки схожі? Ну хоча б трішечки», — підписала світлину Ребрик.

Нагадаємо, Лілія Ребрик виховує трьох доньок. У 2012 році вона народила доньку Діану, у 2018 році — доньку Поліну, а у 2024 році — доньку Аделіну.

Сума невтішна: Яку пенсію можна отримати з мінімальною зарплатою в Україні

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 15:50

В Україні з мінімальною зарплатою – пенсія в 2361 грн. З мінімальною зарплатою розрахунковий розмір пенсії буде нижчим за мінімальну пенсію. Тому українець з таким заробітком може претендувати тільки на прожитковий мінімум для пенсіонера – 2361 грн, пе...

Українці можуть платити за електроенергію 2,16 грн за кВт*годину: За яких умов і що варто знати

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 15:22

Будь-який українець має право купити багатозонний (дво- чи три-) лічильник і платити за електроенергію частини доби за спеціальним тарифом. Для цього треба звернути для вашого постачальника струму та замовити підключення багатозонного лічильника. Дове...