"Сама ведуча нехай піде до психолога чи сексолога": Ірина Фаріон висловилася про скандал з Іво Бобулом

Колишня нардепка, громадська діячка, педагогиня та мовознавиця Ірина Фаріон в інтерв'ю STAND UP Battle Club прокоментувала скандал з Іво Бобулом, передають Патріоти України.

Нагадаємо, в інтерв'ю YouTube-блогерці Еммі Антонюк, обговорюючи стосунки з жінками, Бобул назвав жінок дуже меркантильними. Крім того, в інтерв'ю він назвав блогерку фамільярно «Сонце моє», і зазначив, що у її віці вона вже має бути одружена і народити дитину.

«Я побачила лише той момент, коли він встав і пішов. Вона його чимось дістала. Запитання, які вона йому ставила, це на межі фолу. Він не знає, що таке сексизм. Він живе своїм життям. Якщо хтось має проблему в тій сфері, наприклад, ця Антонюк, то вона весь час говоритиме про це. Нехай піде до психолога чи сексолога. У нього з цим проблем немає. Тому він вибухнув. Чесно після цього я захотіла послухати його музику. Йому це пішло на користь», — зазначила Фаріон і додала, що не розуміє, чому теж спілкувалася з Антонюк. «Це моя найбільша помилка», — сказала громадська діячка.

Богдан Вахнич також запитав Фаріон про Раміну Есхакзай. Громадська діячка давала інтерв'ю Раміні, і зараз вони планують спільну публічну зустріч. Вахніч звернув увагу на те, що блогерка нібито «відмиває репутацію Лободі».

«Це мій спосіб донести свої переконання. Раміна у делікатній та вишуканій формі домовлялася зі мною про інтерв'ю. Вона чітко сказала, що була російськомовною. Я взагалі не знала про її існування. Моє інтерв'ю з Раміною було якісним», — висловилася Фаріон.

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...