Саме час їсти: Вчені назвали продукти, які допомагають зберегти красу і молодість

Дієтологи назвали кращі продукти, які допоможуть зберегти красу і молодість. На першому місці в списку стоять лісові ягоди. Королевою серед них вчені вважають чорницю, передають Патріоти України.

У плодах цієї рослини багато антиоксидантів, які допомагають клітинам очищатися від токсинів і бути молодше. Чорниця також містить колаген, який корисний для шкіри і суглобів – ця речовина тримає клітини тканин у тонусі.

Крім того, в списку "молодильних" продуктів - редис, хрін і капуста. Корисно також вживати фрукти та інші овочі. Вони містять велику кількість вітамінів і мікроелементів.

Серед найулюбленіших у дієтологів виявилися досить нові для української кухні продукти - авокадо і імбир. Причому той, що ми звикли бачити поруч з суші, теж дуже корисний, тому їжте його обов'язково. У списку також значиться часник. Неодноразово вченими доведено його протиракові властивості.

Досвідчені дієтологи вважають, що багато корисного в собі приховує морква. Бета-каротин у ній допомагає підтримувати на хорошому рівні імунітет, поліпшує зір і гальмує процес старіння клітин шкіри.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...