"Саме так ідіоти гинуть у глушині, і їх тіла не знаходять": Британські студенти розповіли, як влаштували собі тест на виживання у джунглях без одягу та їжі

За цей час друзі скинули 20 кілограмів на двох. В основному, британці харчувалися ягодами і комахами.

У джунглях студентам довелося несолодко. Фото: соцмережі.

Двоє студентів з Великобританії на три тижні вирушили виживати в джунглі в Малайзії, не взявши з собою ні їжі, ні одягу. Їх історією поділилося видання The Mirror, передають Патріоти України.

26-річний Деніел Оліфі (Daniel Olifi) і 27-річний Джеймс Мойніхен (James Moynihan) вирішили перевірити свої сили і вирушили в глушину, прихопивши з собою тільки мачете, кремінь, протимоскітну сітку, металевий горщик з водою і набір для надання першої допомоги.
Вода закінчилася через кілька годин після прибуття. Поки Мойніхен пішов шукати джерело води, Оліфі почав готувати місце для ночівлі і порізав руку мачете. Він спробував склеїти краї рани суперклеєм, але рана продовжувала кровоточити. На ранок їм довелося вийти з джунглів, зловити попутну машину і з'їздити в лікарню, де британцеві наклали шви. Після цього вони повернулися в глушину.
«Було страшно лягати спати - раптом в укриття заповзе змія і вкусить тебе. На змію взагалі можна було наступити в будь-який момент або замерзнути на смерть. У такі моменти розумієш: так, саме так ідіоти гинуть в глушині, і їх тіла не знаходять», -зізнався Оліфі. Однак додав, що не шкодує про «найголовнішу в житті пригоду».
За цей час друзі скинули 20 кілограмів на двох. В основному, британці харчувалися ягодами і комахами. Іноді вони непритомніли від голоду. Укуси від комарів так сильно свербіли, що студенти розчісували їх до крові. Ночами вони тремтіли від холоду під проливним дощем. Оліфі не в перший раз бере участь в подібних авантюрах. У 2015 році він проїхав на велосипеді через всю Сахару. Він пив свою сечу, щоб вижити.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...