Самі ні за що не здогадаєтесь: У мережі розкрили таємницю бантика на жіночій білизні

Бантик на жіночій білизні насправді є не лише непотрібною декоративною деталлю. Він був придуманий, щоб визначати лицьову сторону трусів. Дискусія щодо того, для чого насправді на багатьох моделях жіночих трусиків є бантик, неодноразово порушувалася в мережі. Зокрема, таким питанням задавалися користувачі американського порталу-соцмережі Reddit, передають Патріоти України.

"Мені завжди було цікаво, для чого потрібен цей чортовий бантик. Я завжди вважала їх трохи безглуздими, але навчилася ігнорувати їх", – зізналася на порталі жінка. Відповіді були різними.

Так, користувачка @atenea-del-sol припустила, що бант раніше був частиною стрічки, якою підперезалася білизна, адже раніше резинками вона оснащена не була. "Маленький бант – це те місце, де раніше зав'язувалася ця стрічка, і, звичайно ж, воно розташовувалося попереду – тому, що це найпростіше місце, щоб зробити щось подібне", – написала жінка.

Ймовірно, бантик залишився на сучасних трусиках із резинками як елемент декору та своєрідний "пережиток". При цьому редактори порталу Tyla зазначили: ще до появи електрики жінкам часто доводилося вдягатися в темряві чи при тьмяному світлі свічок. Історики сходяться на думці, що тоді бант був дуже корисним, бо допомагав надягнути білизну правильною стороною.

Видурював гроші у сімей українських полонених: СБУ викрила шахрая, який видавав себе за офіцера (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:34

Служба безпеки ліквідувала шахрайську схему виманювання грошей у родичів українських військовополонених та зниклих безвісти. Про це інформує пресслужба СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що зловмисник видавав себе за офіцера Служби безпеки ...

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...