"Самоволочка" ціною у 80 000 000: Суд забрав заставу Микитася на користь держави і призначив нову, ще більше

Слідчий суддя обрав підозрюваному новий запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 100 млн гривень.

Максим Микитась. Фото: Українська правда.

Суд стягнув на користь держави заставу колишнього народного депутата Максима Микитася, якого підозрюють в заволодінні майном Нацгвардії на більш ніж 81 мільйон гривень. Про це повідомила прес-секретар Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Ольга Постолюк у коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що відповідне рішення 3 квітня ухвалив Вищий антикорупційний суд. Екс-нардеп порушив одне із зобов'язань, покладених на нього судом: зустрівся з 2 свідками. Окрім цього, як повідомляє ВАКС, слідчий суддя обрав підозрюваному новий запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 100 млн гривень.

Та знову поклав ряд обов’язків: прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за кожною вимогою; не відлучатися з населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає або перебуває без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або роботи; утриматися від спілкування з іншими підозрюваними у вказаному кримінальному провадженні; утриматися віз спілкування зі свідками; здати на зберігання паспорт та інші документи для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю. Строк дії обов’язків - до 14 травня 2020 року.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...