Санта-Клаус вже розвозить подарунки? У небі над Канадою помітили незвичайний НЛО (фото, відео)

Незвичайний об'єкт по формі дуже схожий на санчата.

16 грудня у місті Келоун у провінції Британська Колумбія на крайньому заході Канади очевидці помітили у небі незвичайний об'єкт. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ESOREITER.

Місцева мешканка Тереза зафільмувала на камеру телефона незвичайний об'єкт, схожий на санчата казкового персонажа Санта Клауса. Жінка звернулася до уфологів, аби дізнатися, що за НЛО їй вдалося побачити.

Труднощі полягали в тому, що цей об'єкт не був схожий на традиційні "літаючі тарілки". Спеціалісти висловили думку, що це - літальний космічний апарат, який у небі над Канадою тестують військові.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...