СБУ мовчить? "Ми за мир і дружбу": В Україну приїхала російська ведуча, яка їздила в Крим

У Київ приїхала російська телеведуча Дана Борисова, яка у 2017 році вітала окупацію Криму, та розповіла, як їй вдалося перетнути кордон, повідомляють Патріоти України.

Вона повідомила, що в українську столицю приїхала потягом і ніяких проблем на кордоні у неї не виникло ні з прикордонниками, ні з митницею.

Вони заходили двічі – в пів на третю ночі і о пів на сьому ранку, ставили, звичайно, питання і трохи потрусили речі. Але впустили в Київ спокійно, тихо і мирно. Так що всі сюди», – написала вона на своїй сторінці в Instagram, уточнивши, що «вони» за мир і дружбу.

У Києві телеведуча гуляла містом, знімала відео, назвала Михайлівський собор Києво-Печерською Лаврою.

За словами Борисової, вона бере участь в Україну в зйомках шоу «Пацанки» для російського телеканалу «П’ятниця», де виступає в ролі вчителя, який розповідає дівчатам про способи позбавлення від алкогольної та наркотичної залежності. Відомо, що в 2017 році телеведуча проходила лікування від наркозалежності на території анексованого українського півострова.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...