СБУ прийшла з обшуком до мера Білгорода-Дністровського, члена ОПЗЖ Віталія Граждана

СБУ прийшла з обшуком до скандального мера Білгорода-Дністровського, члена ОПЗЖ Віталія Граждана.

Його давно звинувачують у симпатії до Росії та колабораціонізму. Ось СБУ вирішила перевірити інформацію. Крім того, за даними наших джерел, Віталій Граждан вирішив заробити на розпилі грошей, які виділили на ремонт міста після ракетних прильотів, повідомляє Цензор.НЕТ.

Мер занервував і почав стрибати на СБУшників, а потім розповідати, що його нібито побили. Хоча на відео чітко видно, що він сам почав нападати на правоохоронців.

Загалом Віталія Граждана заслужено загнали під стіл. Сподіваємося, при обшуку у цього любителя георгіївських стрічок і бюджетних грошей знайдуть багато цікавого - адже він останнім часом практично не приховував своїх симпатій до Росії.

Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...