СБУ спіймала на гарячому: У Лисичанську колаборантка облаштувала в гаражі схрон із вибухівкою (фото)

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

На Луганщині викрили місце незаконного зберігання військових засобів ураження. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, передають Патріоти України.

За попередніми даними слідства, мешканка Лисичанська, яка 2014 року приєдналася до незаконних збройних формувань загарбників ОРЛО, залишила за місцем свого проживання схованку зі зброєю та боєприпасами.

Зі схрону, облаштованого в гаражі приватного будинку, правоохоронці вилучили п’ять гранатометних пострілів ВОГ 17-М, три гранати різних модифікацій, саморобний вибуховий пристрій, підривники, вибухову речовину, два сигнальних патрони СП-26 і понад сто набоїв різного калібру.

За вказаним фактом тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності. На початку цього року слідчі вже повідомили фігурантці справи про підозру в учиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 260 (участь у не передбачених законом воєнізованих або збройних формуваннях) Кримінального кодексу України.

Заходи з вилучення засобів ураження здійснено у взаємодії з поліцією під процесуальним керівництвом Лисичанської місцевої прокуратури.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...