СБУ вже не та, що за Грицака: В Одесі патріоти спалили прапор Росії в знак протесту проти гастролей "зіркової фанатки Путіна" (фотофакти)

В Україну потягнулись не лише "політемігранти з шенелі Януковича", але і відверті рашисти, котрі підтримують агресію Кремля на Донбасі та анексію Криму. Реабілітація Федора Добронравова надихнула рашистську артистичну тусовку

Всупереч позиції проукраїнських громадських організацій Одеси Державна прикордонна служба СБУ не заборонила в'їзд в Україну російській співачці Олені Темніковій, екс-учасниці поп-групи Serebro, яка раніше відвідувала з гастролями окупований Крим і відкрито називала себе "фанаткою Путіна", зазначають Патріоти України. Заборонити виступ офіційно просив глава одеського "Вуличного фронту" Дем'ян Ганул, передає "Думска".

Крім того, активісти провели роз'яснювальну роботу з адміністрацією нічного клубу Ibiza Beach Club, який і запросив виконавицю до себе на відкриття на вечір п'ятниці, 24 травня.

Зі свого боку, Ibiza теж звернулася в СБУ і там в письмовій формі запевнили, що проблем з в'їздом співачки не буде, пише одеський сайт "Наблюдатель".

Вчора "Вуличний фронт" допізна пікетував нічний клуб - активісти роздавали листівки і спалили державний прапор Російської Федерації - і близько 22:00 розійшлися. На той момент, за даними Ганула, Темнікова вже була в Одесі, а її виступ, як пишуть місцеві ЗМІ, було заплановано після 24:00.





Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...