"Сделали врагом народа": Російський продюсер влаштував скандал через "Євробачення"

Російський продюсер Віктор Дробиш розповів про намір подати в суд на Європейський мовний союз (EBU), повідомляють Патріоти України.

Поскаржитись до суду він хоче через скандал на Євробаченні-2019, від участі в голосуванні у фіналі якого усунули Білорусь. «Вони завдали величезної шкоди, відносинам Росії з Білоруссю, просто людям і, зокрема, мені як фізичній особі, яка сьогодні раптом стала ворогом російського народу», - обурюється Дробиш, який привіз на Євробачення білоруську співачку Зену.

За словами продюсера, в останній момент організатори шоу віддали представникам Білорусі конверт і змусили оголосити результати, які нібито самі придумали. «Це не має нічого спільного з рішенням журі і народу», - підкреслив Дробиш.

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...