"Сдулась рашка в Крыму", або "Керчь и Дно россии" (фото)

У мережі з'явилися показові фото розчарованого Криму.

День Росії у Керчі

У мережі показали фото зі святкування "Дня Росії" на окупованому Москвою українському півострові Крим. Цього року ці заходи були досить непопулярні серед місцевих жителів.

На них не було веселощів і захоплених промов, як у попередні роки. Про понурий настрій розповів у своєму Twitter блогер "КРИМський бандерівець".

"Сьогодні на причалах було дуже небагато святкуючих. Раніше прям веселощі були. А сьогодні тихо якось", – цитує він слова кримчан.

Як приклад наводяться фото з анксованої Керчі. "Фотографии говорят сами за себя.Сдулась рашка в Крыму. А ведь и понаехов тьма", – констатував блогер.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...