Се ля ві, панове! У Дніпрі один з гостей новорічного корпоративу пішов додому в самих трусах (фотофакти)

Добре. що сьогодні вихідний - можна відіспатись і знайти ще що не будь, щоб прикрити тіло

base article image

Рано вранці 21 грудня в поліцію надійшов виклик, що по проспекту Слобожанської ходить напівголий чоловік. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області, зазначають Патріоти України.

"Екіпаж поїхав в район виклику і згодом побачив цього громадянина. Він слідував по вулицях лише в нижній білизні. Поліцейські підійшли поспілкуватися з ним", - йдеться в повідомленні.

Громадянин пояснив, що відпочивав на корпоративі і що відбувалося далі згадати не може. Правоохоронці встановили особу і з'ясувалося, що близькі вже почали бити на сполох і повідомили в поліцію, що не можуть знайти свого родича.
"Чоловік сказав, що жертвою злочину не став, його життю і здоров'ю загрози немає. Громадянина доставили у відділення поліції і повідомили рідним про його місцезнаходження", - додали в поліції.

Так, рано утром 21 декабря в полицию поступил вызов, что по проспекту Слобожанскому ходит полуобнаженный человек.

"Экипаж поехал в район вызова и впоследствии увидел этого гражданина. Он следовал по улицам лишь в нижнем белье. Полицейские подошли пообщаться с ним", – говорится в сообщении.

Гражданин пояснил, что отдыхал на корпоративе и что происходило дальше вспомнить не может. Правоохранители установили личность и выяснилось, что близкие уже начали бить тревогу и сообщили в полицию, что не могут найти своего родственника.

"Мужчина сказал, что жертвой преступления не стал, его жизни и здоровью угрозы нет. Гражданина доставили в отделение полиции и сообщили родным о его местонахождении", – добавили в полиции.

Между тем, фракция "Слуга народа" проведет новогодний корпоратив за деньги спонсоров, который обойдется им порядка миллиона гривен.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...