"Сеча Мутко" на голови спортсменам РФ: "Спасибі" за ганьбу", - крик душі чемпіонки світу владі Росії

Провал "геніальної многоходовочки" ексміністра спорту Росії та "чекістів" Путіна з підміною аналізів спортсменів задля приховування стероїдів продовжує важким ярмом лежати на "спортивній наддержаві"

Російська триразова чемпіонка світу зі стрибків у висоту Марія Ласіцкене відреагувала на п'ятиріччя від дня відсторонення російських легкоатлетів від міжнародних змагань, опублікувавши пост із хештегом #ганьба, зазначають Патріоти України.

У себе в сторіз титулована спортсменка "подякувала" Мінспорту, Олімпійському комітету Росії (ОКР) і Всеросійськiй федерації легкої атлетики (ВФЛА) за те, що сталося.

"Коли і п'яти років на повернення прапора і гімну мало. "Спасибі", рідні Мінспорту, ОКР та ВФЛА за "турботу" про спортсменів і за ударну п'ятирічку", – написала 27-річна стрибунка. Пізніше пост був видалений.

Пост Ласіцкене в Instagram

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...