Секс-лялька з Британії розчарована, що ніхто не бере її за дружину (фото)

Британка Сінді Мур завжди хотіла мріяла стати ожила секс-лялькою. Зараз жінці 32 роки, її мрія здійснилася, вона вважає себе привабливою. Втім, планує ще операції.

У собі Мур втілила всі актуальні еталони краси. Instagram-модель здивована, що після всіх операцій (які обійшлися їй в 10000 фунтів) її особисте життя не складається, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

На тотальне перевтілення Мур, до слова - мати двох дітей, зважилася після зради свого нареченого.Але тепер через свою зовнішність вона розцінюється скоріше як сексуальний об'єкт, ніж як постійний партнер. Такий стан справ розчаровує Сінді, так як вона хотіла б знову створити сім'ю: «Так, я налаштована на сім'ю і кар'єру, але при цьому мені подобається виглядати як секс-лялька. Я - загадка!».

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...