Секс-пригоди новопризначеного голови Дніпропетровщини у Москві: "Свеженький, чистенький, оптимистичный" Бондаренко брав участь у телешоу "Давай поженимся" на Першому каналі Росії (відео)

Отримавши своє від вибагливої білявки наречений залишив її, не створивши з нею обіцяну сім'ю

Олександр Бондаренко. Фото: opentv.media

У довоєнному 2012 році Олександр Бондаренко, котрого у вересні Зеленський та уряд призначили головою ОДА Дніпропетровської області, знявся в шоу "Давай поженимся" кримнашистки Лариси Гузеєвої на російському Першому каналі, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Відкритий".

Коли Бондаренко потрапив в студію до Лариси Гузеєвої і свахи Рози Сябитової, йому було 26 років. У передачі молодика представили перфекціоністом, проектним менеджером в департаменті продажів закордонної компанії, кандидатом у майстри спорту з плавання, що захоплюються тенісом і волейболом, по знаку зодіаку Водолія.
У шоу повідали історію "нещасливого кохання" молодої людини. Мовляв, він почав зустрічатися з дівчиною, але незабаром вона оголосила, що виходить заміж за іншого. У фіналі шоу наречена по імені Анастасія воліла його, відкинувши двох інших кандидатів. Однак молоді так і не одружилися.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...