Секс-символ 90-х: Як і чим сьогодні живе співак EL Кравчук (фото, відео)

Цього року співак випустив новий кліп.

У 90-х одним з найепатажніших артистів та секс-символів України був EL Кравчук, справжнє ім'я якого Андрій Остапенко. Журналісти вирішили згадати його історію та з'ясувати, чим зірка займається сьогодні, передають Патріоти України з посиланням на theLime.

EL Кравчук народився 17 березня 1977 року в місті Вільнюсі (Литва). Батько був військовим, а мати - лікарем. У 1989 році сім'я переїхала до Києва, де Андрій закінчив школу.

Щоб не засмучувати батьків, вступив до Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова на історичний факультет, однак вже скоро йому стане зрозуміло, що він хоче пов'язати своє життя з музикою. Тому, за порадою своєї подруги Ірини Білик, незабаром вступає до Київського музичного училища імені Глієра.

Але батькам про це рішення майбутній співак так і не розповів. Правда з'ясувалася тоді, коли вони прийшли дізнатися про успішність Андрія в педуніверситеті, а їм оголосили, що такий студент тут не вчиться. Вдома був величезний скандал.

Після цього молодий чоловік зібрав речі та пішов з дому, про що дуже пошкодував і розкаявся через роки. На той момент йому було 17 років, і він не знав, де жити. Прихистив його друг, співак Андрій Данилко. "Будь-який обман... Я розумію, що нічого хорошого в цьому немає. І я також прекрасно розумію, і користуючись нагодою вибачаюся перед ними за цей обман", - зазначив співак у студії проекту ЖВЛ.

У 1994 році вибрав псевдонім EL Кравчук, де "EL" означало "електронний": так Кравчук позиціонував свій тодішній стиль. У 1995 році Андрій подав заявку на участь в міжнародному конкурсі "Червона Рута" і переміг у ньому. Через два роки співак підписав контракт з лейблом "Музична біржа" та вступив до Київської державної консерваторії.

У 1997 році вийшов перший альбом виконавця "Нічий", а також відбувся концертний тур з 35 містами.

Потім EL Кравчук переміг в номінації "Артист року" в конкурсі "Людина року". У 1998 році став випускником училища Глієра та консерваторії.

У 2000 році вийшов альбом "Солдат кохання". У 2001 році виходить альбом "Мортідо", який зводився в Лондоні.

У тому ж році Кравчук знявся в серіалі "Слід перевертня", а також написав кілька музичних композицій до цього фільму. Після цього артист змінив кілька продюсерів.

У 2003 році Кравчук зробив перерву в сольній кар'єрі та весь час присвятив театральній постановці "Гамлет", він взяв участь у 85 спектаклях в Україні, Голландії, Франції, Іспанії, Македонії, Хорватії, Румунії, Болгарії, Польщі, Німеччині, Росії, Сербії.

У 2008 році продюсером EL Кравчука став композитор Михайло Некрасов. Артист виступив на "Таврійських Іграх" в дуеті з Вєркою Сердючкою з піснею "Лети на світло".

У 2005 році відбулася прем'єра авторського мюзиклу "Сонце". А також Кравчук пробує себе в ролі телеведучого - веде програму "Хочу бути зіркою" на каналі "1+1".

У 2010 році EL Кравчук починає працювати самостійно, займаючись продюсуванням нових пісень, концертних виступів. Брав участь в національному відборі конкурсу Євробачення з піснею "Моя надія".

Зірка продовжив експериментувати зі стилем, змінив продюсерів.

У 2018 році взяв участь в телепрограмі "X-фактор". У 2020 році музикант після довгої перерви випустив новий кліп на пісню "Дым твоих сигарет". "Історія неймовірної краси, з музами Амстердама, знятий на світанку на березі Київського моря", - зазначив він у підписі до відео.На сьогоднішній день він активно публікує фото та відео в соціальних мережах, ділиться своїми роздумами та подіями в житті. Співак досі не одружений, але все ще не втратив надію зустріти свою любов.

"Коли за вікном дощить, коли в душі осіння хандра, приходять думки про просте і складне, ти занурюєшся в минуле і наповнюєшся теплими думками про найкращих моментах. Закутавшись в дим спогадів", - філософствує артист.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...