Секс-символ СРСР показала себе без макіяжу та парика (фото)

У 83 роки артистка виглядає просто чудово.

83-річна радянська естрадна співачка Едіта П'єха показала себе без прикрас. Кумир мільйонів дозволила знімальній групі каналу "НТВ" зняти її підготовку до концерту, повідомляють Патріоти України.

Перед журналістами Едіта П'єха з'явилася ще без макіяжу і без перуки. За словами артистки, вона не ходить до косметологів, вважаючи за краще робити домашні маски. Одну з них П'єха нанесла перед знімальною групою.

"Не подумайте, я не лысая! Просто 30 лет делала прически, которые мне ужас как надоели! Только представьте: каждое утро я накручивала волосы на бигуди, сушила феном, начесывала. И когда приехала в Израиль на гастроли, мне говорят: а что это, вы бигуди крутите? У нас каждая женщина имеет парик", - розповіла артистка.


Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Не всякий вправний ухилянт перепливе... У ДПСУ пояснили, чим саме підступна річка Тиса

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:15

Через швидку течію річки Тиса, мул, численні вихорі та втягування — багатьом навіть вправним плавцям не вистачає сил, щоб подолати щонайменше 50-метрову дистанцію. Окрім того, в Тисі є численні підводні загородження, в які річка затягує під час підйомі...