Секс-символ української естради старіти не збирається: Тіна Кароль у зухвалій фотосесії показала, як відсвяткувала 39-річчя

Українська співачка Тіна Кароль у свій день народження, який відсвяткувала 25 січня, зробила декілька подарунків прихильникам.

У день свого 39-річчя артистка випустила ліричну композицію "Троянди" і кліп до неї, у якому постала у вишуканій чорній сукні. Та на цьому сюрпризи не закінчилися.

Так, на сторінці в Instagram Кароль у свій день народження розмістила серію світлин, на яких позує у невагомому образі. На атмосферних чорно-білих кадрах виконавиця постає у білосніжній шубі. Звабливості луку Тіни додав вечірній макіяж з виразними стрілками та розпущене волосся.

Фото: instagram.com/tina_karol

Фото: instagram.com/tina_karol

Фото: instagram.com/tina_karol

Фото: instagram.com/tina_karol

Під цими фотографіями Кароль подякувала фанам за привітання і закликала завжди триматися свого шляху і не звертати з нього:

"Кожен обирає свій шлях. Ніколи не йдіть проти свого серця. Успіх настане, бо ви унікальні, не потрібно підлаштовуватись під стандарти та тренди. Шукайте свою особистість та особливість. Дякую всім за привітання", - написала під фото Тіна.

Підписуйся на сторінки UAINFO Facebook, Telegram, Twitter, YouTube

ТСН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...