"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України.

Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернету» Катерини Мізуліної. «Сьогодні, щоб ви розуміли, в інтим-сферу, у бізнес-інтим-сферу залучено понад уже 16 млн громадян РФ», — повідомив Шаркович.

У зв’язку з цим він закликав заборонити у РФ «пропаганду порно і вебкама», оскільки нібито саме «через секс надалі дітей вербують у тероризм».

За словами пропагандиста, коли дитям у віці 5−7 років кажуть, що їхнє тіло індивідуальне і належить тільки їм, тим самим їх «налаштовують проти батьків», унаслідок чого люди «стають або повіями, або опозиціонерами, або терористами».

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...