"Семенченка у Криму судили за подвійне вбивство": Генерал поліції нагадав про темне минуле екснардепа

Колишнього народного депутата Семена Семенченка в 1996 році в Севастополі затримали за підозрою в скоєнні подвійного вбивства. Пізніше його звільнили з під варти. Про це розповів колишній перший заступник глави Нацполіції, генерал В'ячеслав Аброськін, повідомляють Патріоти України.

"Будучи ще старшим лейтенантом міліції в Севастополі, особисто брав участь у затриманні Семена Семенченка (тоді він носив ім'я Костянтин Гришин і працював офіціантом в барі) за підозрою в подвійному вбивстві в 1996 році", – розповів Аброськін.

Але потім його звільнили з під варти за рішенням суду у зв'язку з тим, що він безпосередньо не вбивав, а лише брав участь. Гришин сам зізнався, що допомагав в'язати людей. Після звільнення він виїхав до Росії. У 1999-2000 роках Україна спробувала домогтися екстрадиції Гришина, але їй російська сторона відмовила.

Джерело: Страна

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...