Семеро дітей сиділи в багажнику легковика: Спливли деталі смертельної ДТП під Борисполем

ід Борисполем сталася смертельна аварія. 33-річний водій не впорався з керуванням автомобіля Volkswagen Golf, вилетів з дороги та перекинувся на дах. На момент ДТП в машині знаходилося 16 осіб – 9 з них були в багажнику, з яких 7 – діти. Деталі повідомили в Національній поліції Київської області в коментарі для ТСН, зазначають Патріоти України.

Трагедія сталася в Бориспільському районі на трасі Мартусівка - Проців. Велика компанія з дітьми поверталася з відпочинку в сусіднє село. У невеликий автомобіль вмістилося 16 осіб, з них 9 осіб було в багажнику.

"Вони відпочивали, святкували день народження. Виїхав на узбіччя, машину занесло, почало крутити. Діти були в задній частині авто, так званому багажнику. Чому батьки не дотримувалися правил безпеки, з'ясовує слідство. На батьків складені адміністративні протоколи", - повідомила прессекретар поліції Київської області Ірина Пряшникова. В результаті ДТП машина перекинулася на дах. Дві людини загинули на місці – один дорослий і одна дитина, дівчинка 7 років.

"В авто було 16 осіб. Шестеро отримали важкі травми й зараз госпіталізовані, у них політравми та черепно-мозкові. Стало відомо, що загинули водій і його пасинок. В цілому в багажнику авто сиділи семеро дітей", - додали в поліції.

11 осіб з цього автомобіля були госпіталізовані в місцеві лікарні. П'ятьох після надання медичної допомоги відпустили, у решти діагностовано більш серйозні травми, дві людини – в реанімації.

"Стан людей, який викликає занепокоєння. Це жінка, у неї черепно-мозкова травма, також дівчинка 14 років у неї також серйозна травма голови, їй проводять зараз додаткове обстеження", - розповів директор КНП "Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування" Олександр Щур. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Вже відомо, що водій 1988 року народження в момент аварії був п'яний.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...