Сенсація Прем'єр-ліги: "Зоря" в меншості драматично перемогла "Шахтар"

Шахтар пропустив на 95-й хвилині (Фото: ФК Шахтар via Twitter)

Луганська Зоря у меншості на останніх хвилинах перемогла донецький Шахтар з рахунком 1:0 у матчі 16 туру української Прем'єр-ліги, зазначають Патріоти України.

Шахтар міг відкривати рахунок уже в дебюті гри, але Алан Патрік влучив у стійку. Після цього більше небезпечних моментів виникало уже біля воріт «гірників».

В середині першого тайму луганський клуб мав нагоду забити, але Трубін врятував Шахтар після виходу Сайядманеша один на один.

Пізніше голкіпер Шахтаря парирував ефектний удар Вернидуба п’ятою, а згодом зреагував на несподіваний дальній постріл Юрченка зі штрафного.

У другому таймі Шахтар отримав чисельну перевагу після вилучення захисника Зорі Жуніньо, однак ним не скористався, а наприкінці матчу пропустив гольову контратаку.

На 95-й хвилині Сайядманеш протягнув м’яч до штрафного Шахтаря та зробив простріл на Іванісені, який замкнув круглого у сітку.

У ще одному матчі дня Минай переміг Олімпік з рахунком 2:1 та покинув останнє місце.

Шахтар — Зоря 0:1
Гол: Іванісеня, 90+5
Вилучення: Жуніньо, 80(Зоря)

Минай — Олімпік 2:1
Голи: Нурієв, 13, 45+2(обидва з пенальті) — Нкенг, 21

Турнірна таблиця

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...