Сенцов несподівано зробив подарунок пропагандисту Шарію і пояснив свій вчинок

Український режисер Олег Сенцов презентував у Львові свою книгу, де підписав примірник для скандального блогера Анатолія Шарія. Про це він повідомив у Facebook, розповівши, як пройшла презентація його книги "Маркетер" у Львові, передають Патріоти України.

"У кінці відбулася півторагодинна автограф сесія, де я підписував книги і фотографувався з усіма бажаючими. Останнім підійшов якийсь хлопчина і запитав, чи зможу я підписати один примірник для Шарія. Йому не відмовили. Прекрасно розумію, ким є Анатолій Шарій, і ніяких ілюзій щодо нього в мене немає. Я не боюся ні пропагандистів, ні провокаторів. І тим паче не боюся сердитих коментаторів, яким лише потрібен привід обурюватися", – написав Сенцов.

Режисер зазначив: щоб перемогти ворога, зовсім не обов'язково його знищувати. "Це не я сказав, це думка одного авторитетного товариша, який проживав у Китаї дві з половиною тисячі років тому, на ім'я Сунь-цзи", – підкреслив він.

Згодом Шарій у своєму Telegram-каналі опублікував фото з автографом Сенцова. "Спасибі, Олеже! Я обов'язково прочитаю і висловлю свою думку", – написав блогер.

Книгу "Маркетер", яку Сенцов написав за 11 днів півтора року тому, він презентував 22 вересня у Львові в рамках Форуму видавців. У збірці оповідань описуються 90-ті роки, коли режисер вступив до університету на спеціальність маркетинг.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розповіла про свою «співпрацю...