Сенцов розповів, що думає про Маркуса, його демарш та пониження

Валерій МаркусКінорежисер Олег Сенцов, котрий наразі проходить службу командиром роти 47-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України в інтерв'ю "Українській правді" розповів, що думає про воїна Валерія Маркуса.

Про Маркуса Сенцова запитав журналіст .

"Маркус - це дуже достойний воїн і сміливий хлопець, боєць", - сказав режисер.

"А стосовно того, чим він займається зараз і де він - це питання до самого Валерія. Якщо він не озвучує публічно, то я не в праві озвучувати", - заявив Сенцов.

"Я ж не прессекретар Маркуса. Валєра - класний хлопець, але всі ми помиляємось. Інколи щось відбувається не так, як ти хочеш, і це абсолютно нормально", - прокоментував режисер написання Маркусом рапорта, у якому попросив перевести його на нижчу посаду.

"Треба аналізувати помилки і все це пропрацьовувати. Але бажано це робити всередині системи. Без публічних виходів, тому що це нічого доброго нам не дає і в публічному просторі, і в іміджі, і у відносинах. Але це його рішення, в бригаді по різному до цього відносяться", - сказав Сенцов.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...