Серед білого дня: На Чернігівщині чоловік вдарив ножем жінку прямо в РАГСі (фото, відео)

Шукали нападника спеціально створені групи з дільничних офіцерів і оперативників.
Працівницю РАГСу вдарили ножем на робочому місці. Фото: прес-служба нацполіції.

У місті Козелець Чернігівської області 34-річний чоловік несподівано з ножем напав на жінку, яка працювала в РАГСі. Інцидент стався на очах у відвідувачів з дітьми. Про це повідомив сектор комунікації поліції Чернігівської області, передають Патріоти України.

Як повідомляється, чоловік серед білого дня напав на жінку і завдав їй десять ударів ножем у різні частини тіла. Після скоєного нападу чоловік втік. Очевидці інциденту відразу ж викликали швидку допомогу. Зараз її життю нічого не загрожує.

Шукали нападника спеціально створені групи з дільничних офіцерів і оперативників. Їм допомагала Муніципальна варта і приватні охоронні компанії. Всі в'їзди-виїзди з Козельця були перекриті, фото чоловіка вмить облетіло селище.

Чоловік до вечора переховувався від правоохоронців і обурених громадян, але поліція все ж затримала його. Підозрюваний поміщений в ізолятор тимчасового тримання в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження з правовою кваліфікацією "замах на вбивство". Досудове розслідування триває.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...