Серед білого дня: На Полтавщині викинули труп чоловіка, загорнутий у килим (фото)

У неділю, 6 червня, в центрі Кременчука Полтавської області винесли в килимі на вулицю труп чоловіка, якого зарізали прямо вдень. Про це повідомляє "Кременчуцька газета", передають Патріоти України.

Зазначається, місцева поліція встановила особу загиблого чоловіка - йому було 27 років. Труп завернули в килим, а потім викинули під паркан на вулиці Шевченка, 29/5. Водночас поряд знаходиться гуртожиток, що сумно відомий, судячи зі зведень поліції та пожежників.

На даний момент поліцейські очікують приїзд криміналістичної лабораторії з Полтави, які з'ясують причину смерті, а також обставини передбачуваного вбивства. На самому трупі знайдені сліди ножового поранення.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...