Серед білого дня: У Львові у бізнесмена відібрали кілька мільйонів гривень (фото)

Грабіжники стежили за підприємцем, який веде свою діяльність на території одного з місцевих ринків.

У Львові у вівторок, 9 червня, злочинці пограбували підприємця, відібравши у нього сумку, в якій знаходилася значна сума грошей, інформують Патріоти України.

Грабіжники напали серед білого дня в спальному мікрорайоні Львова Сихів. Причому їх вдалося затримати відразу ж після нападу. Всі вони - місцеві жителі, один з них був раніше засуджений за вчинення тяжкого злочину. Під час затримання вони чинили опір і намагалися втекти, повідомляє ГУ Національної поліції Львівської області.

Вже встановлено, що грабіжники стежили за підприємцем, який веде свою діяльність на території одного з місцевих ринків. Як виявилося, бандити «спеціалізувалися» на розбійних нападах. Стосовно затриманих порушено кримінальне провадження за статтею «Розбій». Ведеться слідство.

За інформацією інших джерел, напад стався на вулиці Хоткевича, 36. Потерпілий - нібито нелегальний валютник. Зловмисники скористалися балончиком зі сльозогінним газом і вирвали з рук жертви сумку, в якій знаходилося 4,5 мільйонів гривень.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...