Серед білого дня: В Одесі в кав'ярні зарізали дівчину-баристу (фото, відео)

47-річного зловмисника затримали, зараз його допитують у Приморському відділі поліції.

У суботу, 31 жовтня, в Одесі, на вулиці Базарна 50, у кав'ярні чоловік вбив дівчину-баристу. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Попередньо відомо, що до закладу зайшов невідомий чоловік та одразу вдарив працівницю ножем у груди, від отриманої травми жінка загинула миттєво. 47-річного зловмисника затримали, зараз його допитують у Приморському відділі поліції.

Наразі не відомо, чому чоловік здійснив вбивство, своїх мотивів він не пояснює, вони встановлюються.

Подію кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...