Серед підозрюваних є жінка: Спливли нові подробиці вбивства 5-річного хлопчика під Києвом

П’ятирічного Кирила у Переяславі-Хмельницькому поранили з рушниці, а не з табельної зброї. Серед підозрюваних - жінка, яка цю рушницю сховала. Про це глава МВС Арсен Аваков сказав журналістам у середу, повідомляють Патріоти України.

Аваков заявив, що "виїхали постріляти" 4 людини. Вони були п’яними, однак адвокати підозрюваних це заперечують.

Але якщо ти поліцейський, якщо ти державний службовець, то у тебе є норми поведінки, які ти не можеш порушувати, навіть якщо ти зараз не на службі, – додав міністр.

Він також підкреслив, що у вбивстві дитини 5 підозрюваних. Серед них – четверо тих, хто стріляв, та жінка. "Хто саме (стріляв – ред.) визначить слідство, може, всі, може один, чия куля і так далі. Також та жінка, яка заховала ту рушницю, і таким чином сприяла приховуванню злочину – це теж необхідно кваліфікувати, але це справа наразі ДБР", – сказав Аваков.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...