Серед постраждалих - дитина: Орки завдали ракетних ударів по Миколаєву та Очакову, є жертви

Сьогодні, 3 квітня, російські окупанти ударили по Миколаєву та Очакову. За попередніми даними, є загиблі і поранені, повідомив голова Миколаївської області Віталій Кім, передають Патріоти України.

За його словами, в результаті обстрілу Миколаєва постраждали 14 осіб. Госпіталізували 11 осіб, серед них 15-річна дитина. Підліток знаходиться в стані середньої тяжкості, його завтра прооперують. "Один помер, не врятували", - додав Кім. Глава області зазначив, що поранені і загиблі є також в результаті обстрілу Очакова. Однак кількість жертв він не назвав.

Нагадаємо, раніше радник керівника Офісу президента Олексій Арестович розповідав про те, що Збройні Сили України, інші сили оборони і спецпризначенці "зроблять все, аби знайти і покарати" військових злочинців, які влаштували нелюдську різанину на Київщині.

"Ірпінь, Буча, Гостомель. Ці звільнені міста являють собою картинку з фільму жахів. Просто апокаліптичного. Серед жертв російських військ: мертві зґвалтовані жінки, яких вони намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоврядування, вбиті діти, вбиті літні люди, вбиті чоловіки. У багатьох з них пов'язані руки, сліди тортур, і вбиті вони пострілами в потилицю", – сказав він.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...