​Серед супертяжів Усика ніхто не поважає: Американський боксер зробив нищівну заяву про новачка дивізіону

Американський боксер Майкл Гантер критично оцінює шанси Олександра Усика домогтися успіху в суперважкій вазі (понад 90,718 кг) , повідомляють Патріоти України з посиланням на Sky Sports.

"Усик - повноцінний важкоатлет. Втім, я думаю, що Усику буде дуже складно битися в суперважкій вазі. Адже інші важковаговики не вважають його важковаговиком.

Іншою проблемою є те, що в суперважкій вазі люди хочуть бачити нокаути. У Усика немає цього. Не думаю, що він здатний нокаутувати, так як він чистий боксер. А бути таким бійцем в суперважкій вазі - це призведе до невдачі. Ніхто по-справжньому не поважає Усика в суперважкій вазі. Він не отримає великі бої, в яких хоче брати участь", - сказав Гантер.

34-річний Усик раніше був чемпіоном світу в першій важкій вазі (до 90, 718 кг), але відмовився від титулів заради переходу в суперважку вагу. В даний час українець веде переговори про бій з непереможним британцем Джо Джойсом. За свою кар'єру Усик провів 18 боїв і здобув 18 перемог.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...