Середній палець від Ілона Маска: Tesla не схотіла за командою паркуватися і змусила гламурну господарку наздоганяти себе як неслухняну собачку (відео)

Дівчина намагалась припаркувати свою красиву та модняву машинку на подвіррі будинку. Однак автопілот Tesla просто познущався над водійкою прямо таки в стилі циніка Ілона Маска, наче він сам забрався під капот свого конвеєрного дітища, зазначають Патріоти України.

Політтехнолог Олексій Голубоцький також не втримався щоб не покепкувати над бідолашною (не по грошам звісно.- ПУ) жертвою неякісного прогресу.

"Живу з вітчимом, а вона забрала собі гроші": Онук поскаржився на бабусю омбудсмену України

понеділок, 14 жовтень 2024, 20:43

Український омбудсмен вперше буде представляти інтереси у суді на прохання неповнолітньої дитини, яка перебуває за кордоном. Про унікальний випадок повідомив Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України...

Лютий холод чи аномальне тепло? Балабух розповіла, якою буде зима в Україні

понеділок, 14 жовтень 2024, 20:08

В Україні цього року прогнозується доволі м'яка та тепла зима. Проте не обійдеться й без похолодань, які прийдуть разом з арктичними масами, передають Патріоти України. Про це розповіла завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Україн...