"Сергей.область": "Королю контрабанди" Альперіну прокурор зливав таємниці слідства (відео)

Особу прокурора та його номер журналісти встановили за допомогою спеціальних програм.

Прокурор Красножон пропонував Альперіну дані за гроші. Фото: скріншот із відео.

Начальник відділу прокуратури Київської області Сергій Красножон повідомляв одеському "королю контрабанди" Вадиму Альперіну про заплановані слідчі дії проти нього. Про це йдеться в розслідуванні "Слідство.Інфо", передають Патріоти України.

Так, у розпорядженні журналістів опинилася "чорна бухгалтерія" і переписки Альперіна, з яких випливає, що бізнесмен міг платити хабарі за переслідування конкурентів і правоохоронців, які вели розслідування проти підконтрольних йому компаній. Виявилося, що в листопаді 2017 Альперін переписувався з посадовою особою прокуратури Київської області Сергієм Красножоном.

Він отримував повідомлення у месенджері Telegram від абонента, підписаного в його телефоні як "Прокур.Сергей.область". Чоловік писав, що група правоохоронців, яка вела розслідування щодо Альперіна, виїхала до Одеси. Прокурор пропонував бізнесменові за грошову винагороду дізнатися деталі цієї справи і плани правоохоронців.

Особу Сергія Красножона журналісти встановили за допомогою спеціальних програм, дізналися його номер. Сам прокурор відхрестився від переписки і заявив, що не знайомий з Альперіним і ніколи не передавав йому інформацію за хабарі. На уточнююче запитання, хто з його номера надсилав повідомлення, чиновник прокуратури відповів: "Ми ж у кабінеті не по одному сидимо. Я і комп'ютер залишаю в кабінеті, і все залишаю".

За даними журналістів, Альперін також підтримував зв'язок із главою Одеського окружного адміністративного суду Олегом Глуханчуком. Він міг допомагати контрабандисту вирішувати проблеми в судах, що стосуються підконтрольних йому компаній.

Нагадаємо, слідство вважає Альперіна керівником злочинної організації, яка здійснила злочини, пов'язані з розмитненням імпортованих в Україну товарів за заниженими цінами.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...