Сергій Бабкін стрімко сліпне: Дружина розповіла про стан музиканта

За тиждень артист втратив ще 20 відсотків зору.

В українського музиканта Сергія Бабкіна діагностували серйозне захворювання очей. Він почав втрачати зір і зараз готується до складної операції в Австрії. Бабкіни зараз перебувають в очікуванні, аби вилетіти за кордон. Дружина Сергія Бабкіна Сніжана розповіла, що стан чоловіка погіршується з кожним днем. На своїй сторінці Instagram вона повідомила, яка ситуація зараз і зізналася, що найжахливіше у хворобі Сергія - це те, що вона відбувається приховано і непомітно, передають Патріоти України.

"Очікування 1 лютого, коли ми зможемо вилетіти. Ми б вилетіли ще вчора, але у зв'язку з цими карантинними труднощами, ми не можемо фізично цього зробити, і клініка записала нас аж 2-го. З 2-го до 5-го буде проводитися їх діагностика. Німці нікому не довіряють, будуть робити свою і на 5 число вже призначена операція. Найголовніше, щоб до 5-го не втратити те, що ми маємо", - пояснила Сніжана Бабкіна.

Вона додала, що за тиждень Сергій Бабкін втратив ще 20 відсотків зору і він добре бачить далеко, а ось поблизу – зовсім погано. "А що ми маємо зараз. Тиждень тому було -50 відсотків центрального зору. На вчорашній момент — мінус 70 відсотків вже втрачено. Але саме підступне те, що це не відчувається. Тобто близько Сергій став погано бачити. А далеко він бачить добре. І десь позаду, на задній стінці, відбувається цей жахливий процес. Але він відбувається так приховано, що ти його не відчуваєш і просто в певний момент тебе можуть виключити", - пояснила дружина музиканта.

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...