Серія дитячих смертей триває: На Тернопільщині зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)

У селі Турильче Борщівського району на Тернопільщині знайшли мертвим 8-річного хлопчика. Зник напередодні, 26 червня. За повідомленням його 18-річного брата, пішов гуляти і додому не повернувся, мобільного телефона із собою не мав. Рідні самотужки шукали хлопчика. Тільки близько 23:40 звернулися до поліції, повідомляють Патріоти України.

Пошуками дитини займалися поліцейські, бійці спецпідрозділів і рятувальники. Тіло знайшли у річці сьогодні вранці, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Востаннє із зниклим хлопчиком о 16:30 спілкувалася сусідка. Вона повідомила, що бачила малолітнього, який сам купався у річці. Жінка прогнала дитину додому. Уже після заяви родичів силовики почали обходити прилеглу територію. Водолази обстежили дно річки. На березі ще ввечері поліцейські знайшли одяг дитини. Проте саме тіло хлопчика виявили над ранок у річці за 40 метрів від його речей. За словами судово-медичного експерта, попередня причина смерті – утоплення", - розповіли в поліції.

Відомо, що хлопчик з багатодітної родини. Окрім нього, у сім'ї ще 5 дітей. Усі обставини смерті дитини встановлюють. Триває слідство.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...