"Серце несподівано зупинилося": На Волині під час спортивних змагань помер депутат

На Волині рапотово на 57 році життя помер депутат обласної ради, керівник фракції "Сила і Честь", ректор "Академії рекреаційних технологій і права", очільник регіонального представництва Національного олімпійського комітету України Роман Карпюк. Трагедія сталась просто під час спортивних змагань. Про це у неділю, 9 січня, повідомила пресслужба Волинської обласної ради, зазначають Патріоти України.

"Його гаряче, небайдуже серце несподівано зупинилося на 57-му році життя просто під час спортивних змагань. Багатогранна і цілеспрямована особистість, чоловік твердої волі і великої душі, безвідмовний товариш, надійний соратник, мудрий наставник, чесний колега, людина слова і чеснот - таким Роман Петрович назавжди залишатиметься у нашій пам’яті", - йдеться у повідомленні. Колеги депутата висловили співчуття близьким Романа Карпюка. "Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і друзям з приводу тяжкої втрати", - зазначили у Волинській облраді.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...