Серце плаче: Вахтанг Кікабідзе втратив найближчу людину

Радянський і грузинський актор Вахтанг Кікабідзе втратив свою кохану дружину. Ірина Кебадзе померла 11 жовтня, повідомляють Патріоти України.
Кікабідзе був одружений на цій жінці більше 50 років, і директор артиста Олег Толмачов розповів, що актор не може коментувати цю трагічну новину і дуже важко переживає. Також Толмачов зазначив, що Ірина Кебадзе останні роки тяжко хворіла, і в силу похилого віку не змогла перемогти недугу. Поки невідомо, де буде похована дружина артиста, однак його директор зазначив, що вже другий день Кікабідзе не знаходить собі місця і відмовляється спілкуватися з журналістами. Поки він не дав жодного коментаря.
Однак донька Кебадзе Марина раніше залишила зворушливий пост на своїй сторінці в Facebook. Вона підкреслила, що її мама була найвідданішою і прекрасною людиною. Кікабідзе і Кебадзе познайомилися більше 50 років тому в центрі Будапешта. Тоді в столиці Угорщини відбувалися серйозні заворушення після вбивства Кеннеді, і Кікабідзе абсолютно випадково побачив свою майбутню дружину в натовпі. У багатьох інтерв'ю він говорив, що закохався в Ірину з першого погляду.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...