Серце зупинилося на три хвилини: З жінкою сталася моторошна НП через укус комара

Від укусу комара у жінки зупинилося серце. Це сталося з 25-річною Кім Робінсон у Дагенхамі (Великобританія), повідомляють Патріоти України.

Так, зупинка важливого людського органу тривала три хвилини. За словами самої Кім, як її вкусив комар, після чого по всьому тілу розлився гострий біль, потім біль перейшов в праву щиколотку.

Місце, де стався укус сильно зуділо і дуже сильно запалилося, але жінка каже, що не надавала цьому особливого значення. Щоб зупинити запалення вона стала приймати антибіотики. Тим часом нога опухала з кожним днем все більше і більше. Жінка відчула, що не може наступати на ногу і пересуватися. Вона стала втрачати свідомість.

Жінка була змушена звернутися до лікарів, які знайшли у неї таке захворювання як некротичний фасциїт – це небезпечна інфекція, викликана бактеріями Streptococcus pyogenes або Clostridium perfringens. Медики запропонували їй зробити термінову операцію, оскільки у жінки виник ризик залишитися без ноги.

Пізніше жінку вразив сепсис, а після операції її стан ще більше погіршився. І як підсумок, у британки зупинилося серце. Лікарі врятували жінку, правда їй довелося заново вчитися говорити і пересуватися.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...