Серця єднає Україна: Співак із Південної Кореї випустив кавер-версію на хіт Дорофєєвої та Пивоварова "Думи" (відео)

Лео

Рок-музикант із Південної Кореї Лео зробив кавер-версію на хіт Наді Дорофєєвої та Артерма Пивоварова Думи. Відео оприлюднено в Youtube, передають Патріоти України.

Зазначається, що це не перша пісня українською мовою музиканта. Раніше він виконав гімн України та розповів, як дізнався про повномасштабне вторгнення РФ.

Зокрема, Лео розповів, що почав стежити за перебігом подій у нашій країні після того, як дізнався історію загибелі дев'ятирічної дівчинки внаслідок ворожого обстрілу.

"Я не міг повірити в це. Це був жорсткий воєнний злочин. Я був настільки злий, але нічого не міг вдіяти для України. Тому я почав співати. Я не знав, чи дійде мій маленький голос з іншого куточка світу, чи ні, але я співав... А потім трапилося диво, мої пісні дійшли до українців. Я отримував від вас багато приємних повідомлень з подякою. Саме тому я не можу перестати для вас співати. Поки війна не закінчиться, я буду з вами. Не хвилюйтеся, ви не самотні, весь світ на боці України. Не залишайте надії, боріться до кінця. Зрештою, Україна переможе! Слава Україні!" - сказав він.

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...

Малюк помер в лікарні: На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка (фото)

субота, 18 травень 2024, 22:29

На Закарпатті вітчим підпалив 10-річного пасинка. Хлопчик помер у лікарні. Про це повідомила поліція Закарпатської області, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика з села Серне Бере...