Сестра намагалася врятувати брата: Під Києвом діти провалилися у вигрібну яму непрацюючої бази відпочинку (фото)

У селі Кийлів Бориспільського району Київської області двоє дітей впали в яму вуличного туалету. Одна дитина загинула. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області, передають Патріоти України.

10-річна дівчинка та 4-річний хлопчик з родини ромів гуляли поблизу колишньої бази відпочинку і попросилися у охоронця в вуличний туалет. Правоохоронці встановили, що хлопчик провалився в сантехнічного отвір, а сестра спробувала його врятували, але теж потрапила в яму.

Охоронець разом з ще одним чоловіком кинувся на допомогу і витягнув дітей з вигрібної ями — вони знаходилися без свідомості. Медики констатували смерть 10-річної дівчинки, хлопчика госпіталізували в реанімаційне відділення.

За даними правоохоронців сім'я ромів прибула з Ужгорода за три дні до трагедії і заселилася в будинку недалеко від бази відпочинку. До її складу входять дві сестри з чоловіками і вісім дітей різного віку.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...