"Сестра Влада Ями": Популярна українська актриса вляпалася в скандал через фото в Бельгії

Відома українська актриса і зірка реаліті "Холостячка" Ксенія Мішина вляпалася в скандал. Зірка вирушила в подорож і похвалилася відпочинком в Бельгії, що сподобалося не усім її фанатам. Актриса полетіла в іншу країну разом зі своїм сином. Вона розповідала в Stories про те, як вони добиралися до Бельгії, а після цього опублікувала фото, передають Патріоти України.

В описі до знімка Мішина написала: "Щастя - це так просто". Коментатори не оцінили думки актриси. Вони дорікнули їй в тому, що вона забула про повномасштабну війну і про те, що зараз у багатьох людей немає приводів для щастя та радості.

Реакція фанів на нове фото Мішиної:

  • "Просто, це коли є можливість. А коли люди, які залишилися в Україні, як їм бути?"
  • "Так... Просто... Коли батько мого сина на 3 дні приїхав додому у відпустку з війни і син був щасливим... Так! Щастя - це так просто"
  • "Так, добре де нас немає... Ми щохвилини в напрузі, тому що війна триває, гинуть люди!"
  • "Сестра Влада Ями? Легко про щастя говорити, коли є можливість виїхати і забути про сирени"
  • "Це просто, коли ти не живеш 24/7 в Телеграм! Коли Твої батьки в Україні, а ти заради безпеки дітей у Польщі! Але щастя - це, мабуть, те, що ти живий! Дай Бог Україні миру! І щастя кожному"
  • "Ні, Ксю, складно, коли ти в Україні".

Сама Мішина поки що не реагує на негативні коментарі. Деякі фанати спробували заступитися за актрису і зазначили, що вона могла виїхати з України лише на час.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...