Сестра загиблої під час удару окупантів киянки спростувала заяви про те, що жінка була на балконі

Заяви про те, що 32-річна жінка загинула під час удару “Шахедами” по Києву, бо стояла на балконі і спостерігала за збиттям, спростовує її сестра. Про це родичка розповіла не на камеру журналістам, передають Патріоти України.

Вона заявила, що в момент вибуху Катя, спала у ліжку зі своїм хлопцем. Сам чоловік зараз у лікарні. У пари був свій бізнес.

Кадри із розгромленого помешкання також стали доступні журналістам. У квартирі повністю вибиті вікна, у приміщенні суцільний безлад.

Сам будинок зараз обстежує спеціальна комісія. На зараз відомо, що останні три поверхи завалені будівельним сміттям, зовнішні стіни повністю зруйновані.

Нагадаємо, що шість десятків квартир понівечило, 7 - розтрощило вщент. У Голосіївському районі Києва триває ліквідація наслідків учорашньої атаки російськими дронами. Там найбільших пошкоджень зазнала 24-ри поверхівка. Кілька людей дістали поранення. 32-річна жінка загинула. Нині комунальники прибирають рештки скла з вибитих вікон та будівельне сміття. Люди, чиї помешкання вціліли, сьогодні ночували вдома. Вони почали прибирати свій будинок зсередини.
Джерело: ТСН.ua

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...