"Сезон-2022 розпочався приголомшливо!": Українська красуня-каратистка Терлюга виграла бій у Парижі (відео)

Віцечемпіонка Олімпійських ігор у Токіо каратистка Анжеліка Терлюга, котра восени минулого року вийшла заміж, блискуче розпочала змагальний рік, завоювавши «золото» престижного турніру Paris Open-2022 у столиці Франції за участю 464 спортсменів з 52 країн, інформують Патріоти України.

У фінальному поєдинку українська красуня, яку визнали найкращою каратисткою світу минулого року у своїй ваговій категорії (до 55 кг), перемогла француженку Тіллу Леваше (2:1). При цьому 29-річна одеситка стала єдиною спортсменкою не з Франції, яка зуміла здобути медаль найвищої проби.

«Мій сезон-2022 розпочався приголомшливо. Продовжуйте старанно працювати задля досягнення своїх цілей. Дякую моїм спонсорам та всім іншим за підтримку», — написала Анжеліка Терлюга в Instagram, розмістивши фото зі змагань у Парижі.

До речі, наші спортсмени здобули у столиці Франції ще три нагороди. «Срібло» у ваговій категорії до 50 кг виборола Юлія Палашевська, а Аніта Серьогіна (до 61 кг) та Олег Пащенко (до 75 кг) взяли «бронзу».

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...