Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того, щоб ошукати українців

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і вимагали від імені артиста переказати гроші.

"Друзі, мій Telegram хакнули шахраї. Дякую, що турбуєтесь! Нікому нічого не відсилайте…", - закликав співак.

Зрештою, все закінчилося добре. Зірці вдалося домогтися справедливості та відновити доступ до свого Telegram-акаунту.

Віктор Бронюк також закликав шанувальників дбати про власну безпеку і не нехтувати базовими налаштуваннями своїх сторінок у соціальних мережах.

"Друзі, відновив контроль над акаунтом в Telegram. Обов'язково налаштовуйте двоетапний захист. Від шахраїв ніхто не застрахований. Дякую всім, хто хвилювався. Все добре! Жодних коштів мені пересилати не потрібно!", - підсумував він.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...