"Шахтар" приїхав на матч у футболках із закликом звільнити захисників Маріуполя з полону (фото)

У суботу, 25 травня, донецький Шахтар зіграв свій останній матч у поточному сезоні. Суперником було житомирське Полісся, інформують Патріоти України.

До Житомира підопічні Пушича приїхали не лише зі спортивною метою. Клуб вирішив нагадати всьому світу про українських воїнів, які вже понад два роки перебувають у російському полоні.

На офіційних соцмережах клубу з’явились відповідні фото, на яких футболісти Шахтаря у футболках із закликом звільнити захисників Маріуполя. «Ми повинні кричати на весь світ, щоб наших захисників повернули додому».— йдеться у повідомленні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...