"Шахтар" примудрився в останні секунди ганебно втратити перемогу над аутсайдером Ліги Чемпіонів і залишає єврокубки

У завершальному турі групового турніру Ліги Чемпіонів донецький "Шахтар" зіграв унічию 1:1 з молдовським "Шерифом".

У перші 45-ть хвилин "Шахтар" мав повну перевагу з купою моментів біля воріт "Шерифа". На 24-й хвилині після удару Манора Соломона м'яч полетів у штангу воріт. Ще кілька ударів від Соломона були повз ворота. У "Шерифа" був один удар у бік воріт "гірників".

На 42-й хвилині "Шахтар" повів у рахунку. Після пасу від Сергія Кривцова Фернандо ударом у кут воріт пробив голкіпера "Шерифа" - 1:0. За хвилину удар Додо приймає на себе поперечка воріт гостей.

Другий тайм нічого не змінив. "Шахтар" знову мав перевагу хоча і не з такою кількістю моментів біля воріт молдовської команди. На 57-й хвилині Михайло Мудрик забіг у карний майданчик і пробив прямо у воротаря "Шерифа". Ще пару ударів завдавав Тете з вигідної позиції, але повз ворота. Гравці "Шерифа" перший удар у площину воріт завдали лише на 67-й хвилині - прямо в руки Андрію П'ятову.

В останні хвилини "Шериф" притиснув "Шахтар" до власних воріт. Вже в доданий арбітром час Мудрик вибіг сам на сам з воротарем, але пробив прямо у руки голкіперу "Шахтаря", хоча міг ставити крапку в цій грі. А в наступній атаці "Шериф" зрівняв рахунок. Після серії рикошетів у карному майданчику Бобан Ніколов ударом з метрів шести пробив Олексія Шевчкенка, який у воротах змінив П`ятова на останні сім хвилин - 1:1. До закінчення гри залишалося 15-ть секунд.

"Шахтар" залишає єврокубки, набравши у своїй групі лише два очки очки і посівши останнє місце. У плей-офф Ліги Чемпіонів пробилися мадридський "Реал", в якого 15-ть пунктів та міланський "Інтер" - 10 очок. "Шериф" набрав сім очок і буде грати у плей-офф Ліги Європи.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...