Шалена спека почне відступати: Синоптикиня попередила про зміну погоди в Україні

Після тривалого спекотного періоду в Україні суттєво зміниться погода. Замість шалених температур до +34 градусів прийде комфортне літнє тепло.

При цьому в південних та східних регіонах нашої країни поки що утримається спекотна погода. Про це у Telegram повідомила синоптик Наталія Діденко.

У середу, 12 червня, у західних областях нашої країни буде лише +17…+22 градуси. На півночі України буде трохи тепліше – до +24 градусів.

У центральних областях температура суттєво коливатиметься. У Вінницькій області прогнозується +22...+24, у Черкаській області +24...+27, у Полтавській області +26...+29 градусів.

На Кіровоградщині стовпчики термометрів покажуть +25...+28, а на Дніпропетровщині повітря прогріється до +30.

Вас може зацікавити:Заміна генератора для тих, хто живе в квартирах: що таке EcoFlow, як користуватися і скільки коштує

На півдні України поки що буде спекотна погода, в середньому +30…+33 градуси. На Одещині всього на кілька градусів буде прохолодніше – від 28 до 30 градусів тепла.

Проте найвища температура 12 червня очікується на сході України. У цій частині країни буде спекотно до +34 градусів.

При цьому протягом усього по всій Україні очікуються грозові зливи. Також синоптикиня попередила, що в окремих районах можливі град та шквали. Лише на заході країни 12 червня опади малоймовірні.

У Києві 12 червня очікуються дощ та грози, місцями при грозах град та шквали. Також у столиці можливі сильні зливи, тому можливі підтоплення вулиць. Водночас у Києві 12 червня знизиться температура повітря. Вдень очікується усього +19 ... +21 градусів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...